leser inn hovedmenyen her og legger i left-column
Magnusson Hundmat er et svensk, bakt hundefôr som kun benytter svenske råvarer i produksjonen. Baking er en langsom prosess som er skånsom mot råvarene og som på best mulig måte tar vare på råvarenes naturlige egenskaper.
Magnusson Petfood er alene i Sverige om å lage hundefôr som er godkjent av den svenske kontrollforeningen for økologisk produksjon (KRAV-merket). Produktet Magnussons Økologisk inneholder kun økologiske råvarer (merk: kun Magnussons Økologisk og Magnussons Økologiske Hundekjeks inneholder økologiske råvarer).

Ingen produkter fra Magnusson er tilsatt kunstige tilsetningsstoffer, det er ikke brukt smaksforsterkere, fôret er heller ikke sprayet med fett. Det er ikke nødvendig, rett og slett fordi hundene synes bakt fôr smaker godt!

Magnusson Petfood forsøker å verne om miljøet i sin produksjon. De bruker strøm fra vannkraft (ikke fra kjernekraft eller forurensende kullkraftverk), de gjenvinner 15-20% av energien tilført i produksjonsprosessen, de bruker ikke glossete sekker til fôr og kjeks, all emballasje kan gjenvinnes.

For mer informasjon om Magnusson Hundemat se Magnusson Petfood AB.

Magnussons fabrikk i Sverige
les inn bunnbanner